Jajka faszerowane to potrawa, która w różnych odsłonach gości na wielkanocnym stole w każdym polskim domu. Jednocześnie jest lubianą przekąską imprezową czy pomysłem na śniadanie. Takie jajka są proste w przygotowaniu, wystarczy ugotowane na twardo jajka nafaszerować pastą zrobioną z kremowego awokado z dodatkiem aromatycznego czosnku niedźwiedziego. Jajka faszerowane awokado i czosnkiem niedźwiedzim, są smaczną i piękną ozdobą stołu na każdą okoliczność.
5 jajek ugotowanych na twardo
2 awokado
sok z 1/2 limonki
1 pęczek czosnku niedźwiedziego
2 łyżki majonezu
sól
pieprz
2 awokado
sok z 1/2 limonki
1 pęczek czosnku niedźwiedziego
2 łyżki majonezu
sól
pieprz
Zielone i z awokado i niedźwiedzim , Kamilka mogę do ciebie na święta?
OdpowiedzUsuń