Pyszna zupa sezonowa z fasolki szparagowej i kurek przygotowana z przepisu i pod czujnym okiem Szefa Kuchni Tamarosy, Maksymiliana Jaśkiewicza, podczas integracyjno - warsztatowego spotkania w Tamarynowej Osadzie blogosfery wielkopolskiej pod hasłem „Doceń polskie” i poznaj Wielkopolskie.
kurki
fasolka szparagowa
ziemniaki
marchew
pietruszka
por
natka selera
natka pietruszki
natka marchewki
śmietana kremówka
masło
oliwa
sól
pieprz młotkowany
koperek
bazylia
ser kozi
makaron
rewelacja! wygląda pięknie:)
OdpowiedzUsuńAntenka, i do tego bardzo smaczna :)
UsuńChyba muszę znowu do lasu wyruszyć!
OdpowiedzUsuńWszystkie kurki już wykorzystane,
a tu taki pyszny przepis:)
Magda, koniecznie po kureczki :) Pozdrawiam
UsuńW życiu nie jadłam takiego połączenia a wygląda tak,że dech zapiera :) Muszę to sobie zrobić :)
OdpowiedzUsuńSzarlotku, smakowała mi bardzo i ciekawiła to nać marchwi w zupie :) Polecam
UsuńNa pewno smaczna była taka zupka:-))
OdpowiedzUsuńMarzena, bardzo sezonowa, odpowiednia :)
Usuń