sobota, 31 grudnia 2011

Malibu


Oryginalna receptura sprawia, że to nie tylko doskonale smakujący trunek. To zniewalająca egzotyką, zaklęta w jednym kieliszku, obietnica kusząco świeżego i delikatnego kokosowego smaku. Pozwól się porwać kokosowej fali Malibu do samego rana, w fantastycznym gronie znajomych w sylwestrową noc. Przepis dodaje do akcji Drinki i Koktajle.

200 ml mleka kokosowego
100 ml spirytusu
400 ml mleka skondensowanego słodzonego

Wymieszać schodzone składniki razem w shakerze.


Wszystkiego najlepszego
wszelkiej pomyślności 
oraz spełnienia najskrytszych marzeń 
w nadchodzącym 
Nowym Roku 
życzy 

Kamila



14 komentarzy:

  1. oj bardzo lubię sączyć malibu :)
    Najlepszego w Nowym Roku!

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakże pociągające jest Twoje malibu.
    Szczęścia w Nowym Roku!

    OdpowiedzUsuń
  3. Pychota! Też robiłam:)
    Pozdrawiam i zycżę wspaniałości w Nowym RokU!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam malibu :)

    Szczesliwego Nowego Roku Kochana ;*

    OdpowiedzUsuń
  5. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !

    OdpowiedzUsuń
  6. Szczęśliwego, uśmiechniętego i pysznego Nowego Roku! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. To jeden z moich ulubionych likierów - zatem z radością się częstuję i życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

    OdpowiedzUsuń
  8. Wszystkiego smacznego w nadchodzącym 2012!

    Życzenia

    OdpowiedzUsuń
  9. pysznie! Kamila, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze w tym nadchodzącym roku:))) Oby spełniły się wszystkie twoje marzenia:)))

    OdpowiedzUsuń
  10. Uwielbiam! Dosiego Roku!

    OdpowiedzUsuń
  11. Kamilka Szczęśliwego Nowego Roku

    OdpowiedzUsuń
  12. Dziękuję;) Tobie też wszystkiego dobrego :) Lubie ten likier;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Szczęśliwego Nowego Roku!
    Niech będzie jak Twój koktajl, oryginalny,doskonały, pyszny i trochę egzotyczny!

    OdpowiedzUsuń
  14. Dziękuję Wam za życzenia! Dla Was wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, za wizytę na moim blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Snow-Falling-Effect