Małe i pyszne krówkowe babeczki z malinami inspirowane przepisem Liski umilą popołudnie małym i dużym.
150 g krówek
40 g otrąb owsianych
110 g mąki pszennej
120 g śmietany
50 g masła
40 g otrąb owsianych
110 g mąki pszennej
120 g śmietany
50 g masła
1 łyżeczka proszku do pieczenia
100 g malin
100 g malin
Cudności, Kamilo!
OdpowiedzUsuńBardzo mi te maliny pasują do krówek :)
OdpowiedzUsuńwow! zaskakujący przepis
OdpowiedzUsuńNiesamowicie apetycznie wyglądają !:)
OdpowiedzUsuńZa krówki dałabym się pokroić, to pewnie bardzo by mi takie cudeńka krówkowe posmakowały:-)
OdpowiedzUsuńz krówkami i malinami mniam mniam , jakie one piękne te babeczki
OdpowiedzUsuńPorywam kilka. Urocze!
OdpowiedzUsuń