tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post8752684944828814921..comments2024-03-27T08:13:54.746+01:00Comments on ogrody babilonu: cukier aromatyzowany lilakiemKamilahttp://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-26361644343634527602017-06-01T19:53:53.939+02:002017-06-01T19:53:53.939+02:00Lubię te kwiatowe aromaty. Bzowe, różane, lawendow...Lubię te kwiatowe aromaty. Bzowe, różane, lawendowe...<br />Pysznie i romantycznie.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-759333752027429612017-06-01T17:47:52.240+02:002017-06-01T17:47:52.240+02:00Świetny pomysł :)Świetny pomysł :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10385644527075758508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-3204879733995864132017-05-31T07:26:40.135+02:002017-05-31T07:26:40.135+02:00Taki cukier bzowy to i pienny i szlachetny Taki cukier bzowy to i pienny i szlachetny margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-76143416781897929202017-05-31T06:56:27.228+02:002017-05-31T06:56:27.228+02:00Pachnie? Mój fiołkowy miał tylko kolor, do tego z ...Pachnie? Mój fiołkowy miał tylko kolor, do tego z czasem zbladł. Zarsz zakwitną jaśminy, czas zjadać bzy 😀Mimoza Monikahttps://www.blogger.com/profile/03894918390037550804noreply@blogger.com