tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post4909848314891999061..comments2024-03-27T08:13:54.746+01:00Comments on ogrody babilonu: pasztet z daniela Kamilahttp://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-25832758367688655612013-12-14T21:41:32.258+01:002013-12-14T21:41:32.258+01:00Włodzimierzu, dziczyznę należy mielić na ciepło, t...Włodzimierzu, dziczyznę należy mielić na ciepło, to poprawi smak, zdecydowanie :) Inne mięsa zawsze mieli się raczej na zimno. PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-24918451547101951762013-12-14T20:06:43.544+01:002013-12-14T20:06:43.544+01:00A dlaczego mielimy to w maszynce do mięsa gdy jest...A dlaczego mielimy to w maszynce do mięsa gdy jest jeszcze ciepłe ? Czy to jakoś poprawia smak, czy tylko wygodniej ? Ja osobiście wolę mielić przestudzone ale jeżeli ma lepiej smakować gdy jest mielone ciepłe to zgoda. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07567022257346973376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-27008498466963527282013-04-30T21:59:49.247+02:002013-04-30T21:59:49.247+02:00O prosze i pasztet moze miec mazurkowy wzor - dosk...O prosze i pasztet moze miec mazurkowy wzor - doskonale. Kamila, spoznione usciski wieosene :)buruuberiihttps://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-45144511005123243542013-04-07T12:55:24.828+02:002013-04-07T12:55:24.828+02:00Wygląda bardzo de luxe:-) Dobrze, że wracamy do pr...Wygląda bardzo de luxe:-) Dobrze, że wracamy do przyrządzania dziczyzny:-) Fajny i ciekawy wpis.Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-47615190736943390442013-04-06T23:12:03.073+02:002013-04-06T23:12:03.073+02:00Nigdy nie próbowałam. Jedyna dziczyzn jaką jadłam ...Nigdy nie próbowałam. Jedyna dziczyzn jaką jadłam kiedyś to dzik :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-9497737268924371232013-04-06T21:03:08.923+02:002013-04-06T21:03:08.923+02:00pasztet z dziczyzny musi być wyśmienity - taki dom...pasztet z dziczyzny musi być wyśmienity - taki domowy i w ogóle, zazdraszczam tych pyszności:)goh.https://www.blogger.com/profile/05909451937293064018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-21426388899367310872013-04-06T18:33:02.945+02:002013-04-06T18:33:02.945+02:00lubię czytać takie opisy, pasztet nieziemski zagad...lubię czytać takie opisy, pasztet nieziemski zagadzam się:)toPestka!https://www.blogger.com/profile/10787341060301096917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-69977932402921166932013-04-06T14:44:51.732+02:002013-04-06T14:44:51.732+02:00Nigdy takiego pasztetu nie próbowałam, ale wygląda...Nigdy takiego pasztetu nie próbowałam, ale wygląda na nieziemsko dobry ;D<br />pieczarka mySiahttps://www.blogger.com/profile/12100225609232797706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-74293988579420382872013-04-06T12:39:23.287+02:002013-04-06T12:39:23.287+02:00Pyszności!
Szkoda,że dziczyzna przestała być cenio...Pyszności!<br />Szkoda,że dziczyzna przestała być ceniona,głównie w czasach PRL-u.<br />Na szczęście teraz do niej wracamy.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.com