tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post3611100730597357420..comments2024-03-27T08:13:54.746+01:00Comments on ogrody babilonu: cukier lawendowyKamilahttp://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-45123262471280296012012-08-29T09:40:07.150+02:002012-08-29T09:40:07.150+02:00Amber, mój zdecydowanie też, nawet już któraś part...Amber, mój zdecydowanie też, nawet już któraś partia :)Kamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-74307912130575685502012-08-29T09:39:35.256+02:002012-08-29T09:39:35.256+02:00Kuchenny bałagan, trzeba tylko uważać by nie przed...Kuchenny bałagan, trzeba tylko uważać by nie przedobrzyć :) PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-91148447715841877942012-08-29T09:38:26.727+02:002012-08-29T09:38:26.727+02:00Whiness, nic trudnego, tylko kilka kwiatków :) Poz...Whiness, nic trudnego, tylko kilka kwiatków :) PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-18962702419848748962012-08-28T20:50:26.749+02:002012-08-28T20:50:26.749+02:00Piękne zdjęcie.
Mój cukier lawendowy już w użyciu....Piękne zdjęcie.<br />Mój cukier lawendowy już w użyciu.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-48385522852711730492012-08-28T14:07:33.345+02:002012-08-28T14:07:33.345+02:00Śliczne zdjęcia, a jaki aromat musi mieć ten cukie...Śliczne zdjęcia, a jaki aromat musi mieć ten cukier :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12856504593881076815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-79460506228152818192012-08-28T09:56:12.949+02:002012-08-28T09:56:12.949+02:00Pierwsze zdjęcie - cudowne... :) Aż chciałby się m...Pierwsze zdjęcie - cudowne... :) Aż chciałby się mieć taki cukier w szafce.whinesshttps://www.blogger.com/profile/15727456890548047504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-42571791469785997562012-08-28T09:43:46.655+02:002012-08-28T09:43:46.655+02:00FOKM, myślę, że najbezpieczniej to dwie łyżeczki k...FOKM, myślę, że najbezpieczniej to dwie łyżeczki kwiatków na 250 g cukru, ale te proporcje można zmieniać wedle własnego gustu. PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-80272871512191715732012-08-28T09:33:48.208+02:002012-08-28T09:33:48.208+02:00Lawendę uwielbiam... w szafie :) A tu proszę lawen...Lawendę uwielbiam... w szafie :) A tu proszę lawenda wkracza do kuchni. Z pewnością zaromatyzuję swój cukier, mam tylko pytanie o propocje co by uniknąć "mydlanego" zapachu a jedynie wspaniały aromat pozdrawiam kamiFabryka Odkryć Kuchennych Mniammhttp://fkom.plnoreply@blogger.com