tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post3411875358472798326..comments2024-03-27T08:13:54.746+01:00Comments on ogrody babilonu: miód fiołkowyKamilahttp://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-14726343810435060692017-04-21T20:33:13.075+02:002017-04-21T20:33:13.075+02:00To już niebo :), piękne , pyszne ,ach U mnie prze...To już niebo :), piękne , pyszne ,ach U mnie przez to zimno większość przekwitła bez mojego udziału uratowania ich w formie jadalnej ,jedynie na święta trochę zabrałam na stoły naturze tego cuda margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-45212967690887061822017-04-21T08:27:59.067+02:002017-04-21T08:27:59.067+02:00Uwielbiam aromatyzowane kwiatami miody!
Trzeba tyl...Uwielbiam aromatyzowane kwiatami miody!<br />Trzeba tylko uważać, bo ciepły miód może przebarwić kwiaty na brązowo, czyli ugotować je...Stracą wtedy aromat i wygląd.<br />Moja babcia aromatyzowała miody i przekazała mi swoje doświadczenie. Miód chabrowy , który zrobiłam w zeszłym roku pachnie dziś jeszcze mocniej. Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503969214333981607.post-45059064244902838702017-04-20T23:55:31.138+02:002017-04-20T23:55:31.138+02:00No proszę, szkoda tylko że nie barwi się jak cukie...No proszę, szkoda tylko że nie barwi się jak cukier☺Mimoza Monikahttps://www.blogger.com/profile/03894918390037550804noreply@blogger.com